Direct contact? Call us: +31 (0)20 611 6688

DJI_0041_M3X2833_M3X2707

Ter Haak Group faciliteert Havenfestival IJmuiden en SAIL 2010

Amsterdam, 11 augustus 2010 - Sail zorgt bij de Ter Haak Group eens in de vijf jaar voor een koortsachtige, opgewonden sfeer. Het evenement is voor de medewerkers van het multimodale havenbedrijf een onbetwist hoogtepunt en dat merk je: iedereen doet met plezier een stapje extra om het nautische evenement tot een groot succes te maken. Zo zal de Ter Haak Group ook voor SAIL 2010 én het Havenfestival IJmuiden (ook één van Ter Haak’s ‘kindjes’) alles uit de kast halen.

Amsterdam staat van 19 tot en met 23 augustus volledig in het teken van SAIL Amsterdam. Voorafgaand aan SAIL vindt dit weekend in IJmuiden het jaarlijkse Havenfestival plaats. PreSail IJmuiden zal op 18 augustus de opmaat zijn naar de parade op het Noordzeekanaal, waaraan meer dan 600 schepen deelnemen. De Ter Haak Group is sponsor van beide nautische evenementen.

De Ter Haak Group stelt ruim een kilometer kade beschikbaar, waar publiek aan boord kan gaan van een traditioneel zeilschip of een authentiek motorschip. Daarmee kan men dan naar het centrum van de feestelijkheden op het water varen en getuige zijn van de indrukwekkende Tall Ships. Deze vaartochten worden exclusief georganiseerd door het Nautisch Evenementen Bureau. Op de eigen terminals creëert Ter Haak speciaal voor Sail 60.000 m2 parkeerruimte.


Back to news overview

Volg Ter Haak Group!